Ajánlatunk fitness termek részére

Nautilus elektronikus vendégazonosító-, beléptető- és zármegoldások, fitness-rendszer alkalmazás. Fitness-termek részére a piacon egyedülállóan rugalmas termék és szolgáltatásportfoliónkat ajánljuk figyelmébe.

1) Vendégazonosító: a Nautilus Chip-karóra saját fejlesztésű és gyártású vendégazonosító Fittness-termek és fürdők részére, amely kiváló minőségű, starpabíró anyagok felhasználásával készült. Sok színben elérhető, a kívánt színkombinációk honlapunk színválasztójával könnyedén kiválaszthatók: www.nautilussystem.hu. Különlegessége, hogy bármely RFID-alapú rendszerhez illeszthető, ugyanis a terméket az igény szerinti chip-technológiával szereljük, pl. Mifare, EM, Hitag, stb. Szállítási idő: 2-3 héten belül. Garancia: 1 év. Természetesen személyzet részére megfelelő RFID-kártyákat is tudunk biztosítani.
 
2) Elektronikus zárrendszer: az OTS elemmel működő elektronikus szekrényzárrendszer beléptető- és menedzsment-rendszertől függetlenül, autonóm módon működő hatékony megoldás minden olyan létesítményben, ahol a vendégek értékeinek védelme kiemelten fontos az üzemeltetés számára. Magasfokú védelmet biztosító, mégis kényelmesen használható, vendégbarát szekrényzármegoldást ajánlunk az Ön figyelmébe. Az Ojmar vezető elektronikus zárszerkezet-gyártó megoldásának nagy előnye, hogy a szekrények hálózatba kötése nélkül is megoldott a kényelmes és biztonságos szekrénykiosztás, valamint, hogy más rendszerekkel ellentétben a látogató vendég szabadon választhat szekrényt az öltözőtérben. A képen látható OTS elektronikus szekrényzárzár használata rendkívül egyszerű, gyorsan megtanulható: a zárás-nyitás folyamata a Nautilus chip-karórával a záron lévő nyomógomb megnyomásával történik.
 
3) Beléptetés: cégünk forgalmazza az Európa-szerte ismert kiváló minőségű Gotschlich forgóvillákat. A Gotschlich termékeket itt tekintheti meg.
 
4) Komplett Fitness-rendszer: 
- beléptetés és jogosultságkezelés; 
- vendégazonosítás, regisztrálás;
- jegy- és bérletkezelés;
- szolgáltatás-foglalás / munkarend-beosztás;
- elektronikus pénztárca funkciók;
- készletgazdálkodás;
- statisztikák a menedzsment részére.
Komplett fitness-rendszer igény esetén kiváló minőségű termékeinket mint Nautilus-Chipóra, OTS elektronikus zárrendszer, Gotschlich forgóvillák, illetve a SmartTools modulárisan felépített, rugalmas szoftverrendszert ajánljuk az Ön számára. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a stabil működésre, amely eszközeink és kínált szolgáltatásaink minőségében nyomon követhető. Komplett fitness-rendszerre ajánlatot személyes konzultáció után tudunk adni. Kérem, keressen bennünket bizalommal!
 
Email: info@nautilussystem.hu, Tel.: 70-3676707, 70-3651619