Ojmar OTS Basic elektronikus zár

Cikkszám: OJMAR_OTS_2

Részletek:

OTS offline elektronikus zár szabad szekrényválasztás funkcióval


Érdeklődés a termékről

Termékfotó
Részletes információ

Az OTS elemmel működő elektronikus szekrényzár hatékony megoldás minden olyan létesítményben, ahol a vendégek értékeinek védelme kiemelten fontos az üzemeltetés számára. Magasfokú védelmet biztosító, mégis kényelmesen használható, vendégbarát szekrényzármegoldást ajánlunk az Ön figyelmébe. Az Ojmar vezető elektronikus zárszerkezet-gyártó megoldásának nagy előnye, hogy a szekrények hálózatba kötése nélkül is megoldott a kényelmes és biztonságos szekrénykiosztás, valamint, hogy más rendszerekkel ellentétben a látogató vendég szabadon választhat szekrényt az öltözőtérben. A képen látható OTS elektronikus szekrényzárzár használata rendkívül egyszerű, gyorsan megtanulható: a zárás-nyitás folyamata a Nautilus chip-karórával a záron lévő nyomógomb megnyomásával történik.

Mivel hálózati infrastruktúra kiépítése (kábelezés) nem szükséges a zárak üzembe helyezéséhez, ezért megoldásunk amellett, hogy rendkívül praktikus, költséghatékony is. További előny, hogy más rendszerekkel ellentétben itt a látogató vendégek szabadon választhatnak öltözőszekrényt, azaz vendégeinket megkíméljük attól a kellemetlenségtől, hogy éppen egy zsúfolt helyre osszunk ki nekik öltözőszekrényt.

 

Műszaki adatok:

·          Áramellátás: 4db elem 1,5 Volt AA

·          Felhasználható olvasók: Mifare®

·          Anyag: műanyag

·          Méret: 118 x 116 x 35 mm

·          Hőmérséklet: -10 °C-tól +70 °C-ig

·          Zárhatóság: kb. 30.000 kinyitás/bezárás

Működési elv:

Szabad szekrényválasztás: A vendég tetszőlegesen választhat magának egy nyitott állapotú szekrényzárat az öltözőtérben. A csomagjainak behelyezése után a chip-karórájával bezárhatja azt. Egy chip-karórával a vendég csak egy zárat tud bezárni. A rendszer logikája egyszerű: záráskor a zár felírja saját számát a chip-karórára, illetve az óra számát elmenti memóriájába. Innentől csak az adott zárszámmal rendelkező chip-óra tudja nyitni ezt a zárat. 

×
Érdeklődés a termékről
Az Ön neve *:
Cég neve
E-mail *:
Telefon *:
Üzenet

Kérjük, minden kötelező (*) mezőt töltsön ki!