Ojmar egypénzérmés öltözőszekrény zár

Cikkszám: OJMAR_MULTF_1

Részletek:

Az Ojmar pénzérmés és kártyás zárak ideálisak fitness és wellness-központokban, hotelekben, bevásárlóközpontokban, üzemekben, közintézményekben. 


Érdeklődés a termékről

Termékfotó
Részletes információ

Egypénzérmés zár: A vendég tetszőlegesen választhat magának egy nyitott szekrényt az öltözőtérben. A zárszerkezet az ajtón belül helyezkedik el. A vendég a megfelelő nyílásba bedobja az érmét, majd becsukja az öltözőszekrény ajtót és ráfordítja a zárat. A pénzérmét letétként a zárban hagyja, amit a kulcs visszahelyezésekor, zárnyitás után visszakap. Nyitáskor tehát az érmét a zár visszaadja, de a kulcs már nem kivehető. Magyarországon jellemzően 100 Ft-os érme, az euróövezetben 1 Euros érme használatát javasoljuk. Főbb jellemzők:

- Száraz és nedves környezetben történő használatra egyaránt kínálunk zárat

- Biztonsági vagy hagyományos zárral is szerelhető

- Cserélhető cilinder: lopás, kulcselvesztés esetén csak a zár cilindert kell cserélni, a zárszerkezet a felszerelt helyen marad.

- Állítható érmeformátum (21-28 mm átmérő között)

- Mesterkulcs opció: egy szekrénycsoport bármely zárát az üzemeltető a mesterkulccsal bármikor kinyithatja. Ennek kulcselvesztés és lopás esetén van jelentősége.

- Pénzérme-gyűjtő: a zárszerkezet alá rögzíthető egy pénzérme-gyűjtő is. Ennek használata akkor szükséges, ha az üzemeltető a bedobott pénzérmét nyitáskor nem kívánja a vendégnek visszaadni. Azt szeretné megtartani a szekrény használatáért cserébe. Ebben az esetben a pénzérme egyfajta szekrényhasználati díj az intézmény részére.

 

×
Érdeklődés a termékről
Az Ön neve *:
Cég neve
E-mail *:
Telefon *:
Üzenet

Kérjük, minden kötelező (*) mezőt töltsön ki!