OJMAR kétpénzérmés zár

Cikkszám: OJMAR_MULTF_2

Részletek:

Az Ojmar pénzérmés és kártyás zárak ideálisak fitness és wellness-központokban, hotelekben, bevásárlóközpontokban, üzemekben, közintézményekben. Mindenhol, ahol követelmény a szekrények önkiszolgáló üzemeltetése.


Érdeklődés a termékről

Termékfotó
Részletes információ

   

Kétpénzérmés zár: A vendég tetszőlegesen választhat magának egy nyitott szekrényt az öltözőtérben. A zárszerkezet az ajtón belül helyezkedik el. A vendég a megfelelő nyílásokba bedobja az érméket a rajznak megfelelően, majd becsukja az öltözőszekrény ajtót és ráfordítja a zárat. Az egyik érme elnyelődik a zár pénzgyűjtő dobozban, míg a másik letétként a zárban marad. A vendég bárhányszor nyithatja és zárhatja a zárat. A letétként bedobott második pénzérmét csak akkor adja vissza a zár, ha az oldalon lévő gombot a vendég megnyomja. Eddig tart a zárhasználati ciklus. Ezután újból már csak megint két érme bedobásával tudja igénybe venni a zárat. Magyarországon jellemzően 100 Ft-os érme, az Euro-övezetben 1 Euros érme használatát javasoljuk. Főbb jellemzők:
- Száraz és nedves környezetben történő használatra egyaránt kínálunk zárat
- Biztonsági vagy hagyományos zárral is szerelhető
- Cserélhető cilinder: lopás, kulcselvesztés esetén csak a zár cilindert kell cserélni, a zárszerkezet a felszerelt helyen marad.
- Állítható érmeformátum (21-28 mm átmérő között)
- Mesterkulcs opció: egy szekrénycsoport bármely zárát az üzemeltető a mesterkulccsal bármikor kinyithatja. Ennek kulcselvesztés és lopás esetén van jelentősége.
- Pénzérme-gyűjtő: a zárszerkezet alá rögzíthető pénzérme-gyűjtő. Ennek használata akkor szükséges, ha az üzemeltető a bedobott pénzérmét nyitáskor nem kívánja a vendégnek visszaadni. Ebben az esetben a pénzérme egyfajta szekrényhasználati díj az intézmény részére.
×
Érdeklődés a termékről
Az Ön neve *:
Cég neve
E-mail *:
Telefon *:
Üzenet

Kérjük, minden kötelező (*) mezőt töltsön ki!