RFID Hotelzár

Cikkszám: HOTL_01

Részletek:

Hatékony megoldás szállodák, panziók zármenedzsmentjére. Kivitelezése és beüzemelése költségkímélő, ugyanis OFFLINE, hálózati infrastruktúra kiépítése (kábelezés) nem szükséges használatához.


Érdeklődés a termékről

Termékfotó
Részletes információ

Működési elv:

A vendég regisztrációkor egy belépőkártyát kap, amely egy Phillips Mifare RFID chip-et tartalmaz. A zár és a kártya az üzemeltető igényei szerint előre programozott. A vendég az ajtó nyitását kártyával végzi: a kártyát az olvasóhoz közelíti, amely 1-2 cm-ről olvassa azt. Amennyiben a kártya jogosult a zár kinyitására, a kilincs aktiválódik és a vendég be tud lépni a szobába. A külső kilincs kártyaolvasás után 7 másodpercig aktív, utána inaktívvá válik, azaz a kilincs lenyomására a zárnyelv nem húzódik be. A szobán belüli, belső kilincs mindig aktív, azaz a vendég bármikor ki tudja nyitni az ajtót belül a kilincs segítségével. Az inaktív-aktív kilincsen túl a zár egy zárógomb elfordításával belülről reteszelhető, amely a vendég biztonságérzetét javítja. Amennyiben az elektronika valamely okból meghibásodik, az üzemeltető mechanikus kulccsal a zárat bármikor kívülről kinyithatja.

A zár 4 darab „AAA” típusú elemmel működik, amelyek normál használat mellett 10 hónapig biztosítják a zár energiaellátását. Az elem merülését a zár jelzőfénnyel jelzi. A jelzés 4,5V töltöttségi állapot alá csökkenés esetén aktiválódik. Ekkor a zár még mintegy 200 nyitás-zárást tud elvégezni. Biztonsági funkció: a zár az utolsó 200 nyitás-zárási eseményt eltárolja memóriájában. Ennek egy esetleges lopás, betörés esetén lehet jelentősége.

A kártyák menedzseléséhez, programozásához felhasználói szoftvert biztosítunk. A szoftver segítségével könnyedén programozhatók vendég-, mester-, takarítókártyák. A menedzseléshez szükséges kártyatípusok szállodánként különbözőek. A megfelelő jogosultságkezelés kialakításában és az ehhez illeszkedő kártyakiosztásban kollégáink szívesen állnak az Ön segítségére.

 

Nautilus Hotelzár műszaki adatai:

·         Áramellátás: 4db „AAA” típusú elem

·         Áramellátás csökkenése esetén a z

·         RFID technológia: Phillips Mifare®

·         Anyag: rozsdamentes acél, műanyag

·         Méret: 46 x 280 mm

·         Hőmérséklet: -25 °C-tól +55 °C-ig

·         Páratartalom: 20%-80%

·         Zárhatóság: kb. 10.000 kinyitás/bezárás

·         Memória: utolsó 200 nyitás-zárási esemény rögzítése

·         Zár súlya: 3 kg

·         Két féle zártípus: jobb és baloldalra nyitódó ajtókra 

Letölthető anyagok
×
Érdeklődés a termékről
Az Ön neve *:
Cég neve
E-mail *:
Telefon *:
Üzenet

Kérjük, minden kötelező (*) mezőt töltsön ki!