RFID Irodai cilinderzár

Cikkszám: OFFL_01

Részletek:

Irodai, raktári ajtók, intézményi átjárók esetében gyors ajtónyitást és-zárást tesz lehetővé: RFID-kártyával, chip-karórával, de akár mobiltelefon hátlapjába helyezett chip-pel is üzemeltethető.


Érdeklődés a termékről

Termékfotó
Részletes információ

Hatékony megoldás irodák zármenedzsmentjére. Kivitelezése és beüzemelése költségkímélő, ugyanis hálózati infrastruktúra kiépítése (kábelezés) nem szükséges használatához.

Működési elve a következő: a felhasználó regisztrációkor egy belépőkártyát kap, amely egy Phillips Mifare RFID chip-et tartalmaz. A zár és a kártya az üzemeltető igényei szerint előre programozott. A felhasználó az ajtó nyitását kártyával végzi: a kártyával kell benyomni a záron lévő gombot. Amennyiben a kártya jogosult a zár kinyitására, a kilincs aktiválódik és a felhasználó be tud lépni a szobába. A külső kilincs kártyaolvasás után 7 másodpercig aktív, utána inaktívvá válik, azaz a kilincs lenyomására a zárnyelv nem húzódik be. A szobán belüli, belső kilincs mindig aktív, azaz a felhasználó bármikor ki tudja nyitni az ajtót belül a kilincs segítségével. Az inaktív-aktív kilincsen túl a zár belülről reteszelhető, amely a felhasználó biztonságérzetét javítja. Amennyiben az elektronika valamely okból meghibásodik, az üzemeltető mechanikus kulccsal a zárat bármikor kívülről kinyithatja.

A zár egy darab „1/2A” típusú elemmel működik, amelyek normál használat mellett egy évig biztosítja a zár energiaellátását. Az elem merülését a zár jelzőfénnyel jelzi.

A kártyák menedzseléséhez, programozásához felhasználói leírást biztosítunk. 

Letölthető anyagok
×
Érdeklődés a termékről
Az Ön neve *:
Cég neve
E-mail *:
Telefon *:
Üzenet

Kérjük, minden kötelező (*) mezőt töltsön ki!